Mijn specialisaties

Wat kan ik voor u doen?

tuinaanleg en tuinonderhoud

Algemene tuinaanleg & onderhoud

Elk ontwerp of aparte opdracht wordt omgezet in een professionele aanleg van uw tuin. Hieronder valt niet enkel de gazonaanleg en beplanting, maar ook voor halfverharding, klinkerwerken, terrassen, afsluitingen, vijvers en grondwerken kunt u bij mij terecht.

boomverzorging

Snoeien & vellen van bomen & beplanting

Als boomverzorger sta ik steeds voor u klaar voor het vellen, snoeien en behandelen van alle bomen. Snoeien gebeurt door een hoogtewerker. Verder kan ook alles verhakseld worden indien gewenst.

bloemperken

Onderhoud van bloem &
grasperken

Een perfect aangelegde tuin kan enkel mooi blijven met een goed onderhoud. Ook voor deze nazorg kan u op mij rekenen. Met de juiste materialen en kennis onderhoud ik met veel plezier uw tuin.

KIEZEN VOOR MIJ

Zo maak ik het verschil

Eigen machinepark

Ik beschik ook over een eigen machinepark, waardoor de werken professioneler en sneller kunnen worden uitgevoerd. En dit steeds met het beste gereedschap.

Gediplomeerd

Ik beschik over de nodige kennis en vaardigheden om de job tot een goed einde te volbrengen.

boomverzorging

Maatwerk

Ik ontwerp uw tuin steeds volledig op maat, waarbij ik rekening hou met uw wensen en verwachtingen.

Concurrerende prijzen

Tuinen Matthias De Cock hanteert correcte prijzen voor het geleverde werk en staat garant voor een lange termijn samenwerking.

Kwalitatief sterk

Dag na dag wordt mijn klantenbestand groter. Ik combineer snel en efficiënt werken met oog voor detail.

12 jaar ervaring

Sinds 2008 begeeft tuinen Matthias De Cock zich op de arbeidsmarkt en heeft kortom een 12-tal jaren ervaring in de groensector.